Elismerjük a közegészségügy dolgozóinak erőfeszítéseit ebben a kihívásokkal teli időszakban, és igyekszünk segítséget nyújtunk, ahol csak tudunk.

Erőforrásainkat és tevékenységeinket a legfontosabbakra fogjuk összpontosítani: mindent megteszünk munkavállalóink ​​biztonságának és egészségének biztosítása érdekében, vásárlóink számára továbbra is elérhetők maradunk, és együtt segítünk a közösségeinkben.

A Coca-Cola vállalat és a Coca-Cola Alapítvány globálisan 120 millió dollárt adományoz a leginkább érintett közösségeknek. Azonnali támogatásunkkal védőfelszereléseket és innivalókat biztosítunk az egészségügyben dolgozóknak és élelmiszert juttatunk a kiszolgáltatott csoportoknak. Magyarországon a Magyar Vöröskereszt részesül az Alapítványunk pénzügyi támogatásában.

Ezentúl Magyarországon több kórháznak és a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetnek juttatunk folyamatosan ásványvizeket, gyümölcsleveket, üdítőitalokat.

Emellett a Coca-Cola vállalat nemzetközi szinten áprilistól további tájékoztatásig szünetelteti a márkái reklámtevékenységét, mostantól forrásainkat közösségeink és munkatársaink biztonságának és egészségének elősegítésére fordítjuk.  Ezért itthon a hirdetésekre szánt felületeinken és közösségi média csatornáinkon a Magyar Vöröskereszt üzenetei lesznek láthatóak.

Ha alkalom és lehetőség nyílik rá, egyesítjük erőinket az iparágban és a mienkhez hasonló ágazatok tagjaival, hogy megtaláljuk a a legjobb módot közösségeink támogatására és a kisvállalkozások újjáépítésére. Szeretnénk biztosítani, elindított kezdeményezéseink folytatódjanak, kiegészülnek, készen állunk további változtatásokra és párbeszédre, amennyiben szükséges.