Követve az immár 12 éves hagyományt, Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország elnöke ismét laptopokat ajándékozott a Szentkirályi Általános Iskola kitűnő végzős tanulóinak.

Az idei rendhagyó tanévet négy végzős diák zárta kitűnő eredménnyel a Szentkirályi Általános Iskolában. A nyolcadik osztályos Bárány Bianka, Dobi János, Gulyás Bíborka és Medgyesi Tímea kimagasló teljesítményét Balogh Levente ajándék laptopokkal honorálta, amelyek fontos eszközként szolgálnak a továbbtanuláshoz és a kikapcsolódáshoz egyaránt.

A Szentkirályi Magyarország elnöke immár tizenkettedik alkalommal támogatta a kiemelkedő tanulmányi eredményekkel rendelkező szentkirályi nyolcadikasokat, ezzel segítve a díjnyertes ásványvíznek otthont adó településen felnövekvő új generációt. A diákok Kecskeméten tervezik folytatni tanulmányaikat, szakmát és érettségit adó középiskolákban.
„Büszke vagyok a diákokra, akik az elmúlt tanév rendkívüli kihívásai ellenére is tanúbizonyságot tettek szorgalmukról, és kiválóan teljesítettek az iskolában, legyen szó online vagy hagyományos oktatásról. Mindig jó érzés számomra, ha örömet okozhatok a gyerekeknek, és hozzájárulhatok a jövőbeli sikereikhez. Remélem, a laptopokra nézve sosem felejtik el, hogy a kemény munka meghozza gyümölcsét, és lelkesen használják majd az eszközöket további tanulmányaik során” – mondta Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország elnöke.

Szentkirályi Magyarország

A Szentkirályi Magyarországot 2019-ben hozta létre a Mattoni 1873 Csoportot (korábban KMV) tulajdonló olasz Pasquale család, illetve a Szentkirályi Ásványvíz alapítója, Balogh Levente, miután a Mattoni 1873 Csoport 2018-ban felvásárolta a Pepsi termékek magyarországi gyártásával és forgalmazásával foglalkozó Fővárosi Ásványvíz és Üdítőipari Zrt. üzleti tevékenységét. A felvásárlást követően a tulajdonosok a Szentkirályi Magyarország vállalati márka alatt integrálták a korábbi Szentkirályi és magyar Pepsi operációkat, létrehozva ezzel Magyarország egyik meghatározó élelmiszeripari vállalatcsoportját.

A Szentkirályi Magyarország hazánk egyik meghatározó, családi kézben lévő élelmiszeripari vállalkozása. A hozzá tartozó Szentkirályi, Emese, Theodora Kékkúti és Theodora Kereki, valamint a forgalmazott Magnesia, S. Pellegrino, Acqua Panna, Perrier, Pepsi, Schweppes, Mirinda, 7UP, Mountain Dew, Gatorade, Lays és Cheetos márkákon, továbbá az általa palackozott és forgalmazott Nestlé Aquarelen keresztül a cég egyaránt jelen van az ásványvizek, ízesített ásványvizek, szénsavas üdítőitalok és snackek piacán.