Az idei szezonban már a Szentkirályi is várja a bulizni vágyókat a Budapest Parkban. A látogatók Magyarország piacvezető ásványvizével frissíthetnek, és az igazán különleges élményre vágyók a nagyszínpadtól csupán néhány méterre található Szentkirályi Party Páholyban élvezhetik a koncerteket.

Egy hét múlva, május 3-án megnyitja kapuit Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye. A megújult Budapest Park idén több új helyszínnel is várja azokat, akik szeretnék a Park kapuin kívül hagyni a valóságot.

A főváros egyik legnépszerűbb koncerthelyszínén 2018-ban a Szentkirályi exkluzív teraszt nyit, mindössze néhány méterre a nagyszínpadtól. A Szentkirályi Party Páholy 15 fő befogadására alkalmas és speciális karszalaggal látogatható. A teraszon minőségi borok és a nyári időszakban különösen fontos, bőséges ásványvízkínálat várja a bulizni vágyókat.

„Folyamatosan keressük a módját annak, hogy a Szentkirályi új területek felé nyisson. Lehetőséget és egyben izgalmas kihívást jelent számunkra az együttműködés, amelyet Magyarország egyik legkedveltebb nyári koncerthelyszínével kötöttünk. A Budapest Park hazánk leghosszabb nyári zenei programsorozata, amely minden évben több százezer vendéget fogad az ország minden részéből. Bízunk benne, hogy a látogatók szeretni fogják a páholyt, és minél többen élvezik majd a szezonban az exkluzív helyszín nyújtotta különleges élményt” – mondta el van der Wildt Nikolett, a Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. marketingigazgatója.

A Szentkirályi Party Páholyt a főbejáraton, illetve a Budapest Parkot jobbról megkerülve, a Kvassay Jenő út felőli oldalsó, „Hoppá” bejáraton keresztül lehet megközelíteni.

Céginformáció

A Central Europe Mineral Water Holdingot 2015-ben hozta létre a Karlovarské Minerální Vody Group-ot (KMV) tulajdonló olasz Pasquale család, illetve a Szentkirályi Ásványvíz tulajdonosa, Balogh Levente. 2015 márciusában a CEMW Holding tulajdonába került a Kékkúti Ásványvíz Zrt., majd azt követően 2015 áprilisában a Szentkirályi Ásványvíz Kft. is. A cégvásárlásokat követően Balogh Levente a CEMW Holding meghatározó kisebbségi tulajdonosa, valamint a társaság elnöke lett.

A Szentkirályi Ásványvíz Kft. és a Kékkúti Ásványvíz Zrt. egyesülésével létrejövő Szentkirályi-Kékkúti Ásványvíz Kft. Magyarország piacvezető ásványvíz- és üdítőipari társasága. A tulajdonában lévő Szentkirályi, Emese, Theodora Kékkúti és Theodora Kereki, valamint a forgalmazott Magnesia, S. Pellegrino, Acqua Panna és Perrier márkákon, továbbá az általa palackozott és forgalmazott Nestlé Aquarelen keresztül a cég egyaránt jelen van az ásványvizek, ízesített ásványvizek, valamint a szénsavas üdítőitalok piacán.