Ha megnézzük a 70-es, 80-as évek reklámjainkat, azok egyszerűek, kedvesek, leginkább szerethetőek – nincs misztikum, varázslat, megfoghatatlan üzenet, „csak” mosolygós és mozgalmas együttlét kapta a fő fókuszt. Vidámságot, színességet, leginkább frissességet ígér(t) nap, mint napra, „ha elfáradtál” – nőknek, férfiaknak, kicsiknek és nagyoknak.

Ezektől az alappillérektől nem szeretnénk megválni továbbra sem, csupán haladunk a korral, és újra- illetve „finom-hangoljuk” új kampányainkban, természetesen az adott korszakokra, mindig a fogyasztóra, az ő értékeire figyelve és szabva. Ugyanakkor célunk, hogy ezt az életérzést tovább mélyítsük, és alátámasszuk, leginkább minél szélesebb rétegekhez eljuttatva.

Kampánycél:

A Márka a „Vállald be!” szlogen által sugallt kihívásorientált filozófiájához hűen, rengeteg új ízvariánst és innovatív terméket vezetett be a piacra, miközben a régi, megszokott termékek is fókuszban maradnak. A kampány célja a márkaüzenet kiteljesítése, a velünk élő értékeket megőrző, mégis folyamatosan új utakat kereső brand pozíciójának megerősítése minden korosztályban.

Kreatívkoncepció:

Az ikonikus, zenés Márka reklámfilm megidézése mai köntösben, a fiatalok számára is befogadható formában. A régi nóta helyett vadonatúj dalszöveg és zene született, amelyben a visszatérő vokál utal a klasszikus előzményre, míg a dinamikus vágásokkal és a brand változatos színvilágát megjelenítő osztott képernyős megoldással operáló klipfilm a bevállalás különböző aspektusait villantja fel.

Reklámfilmek:

 

 

Werkfilm:

 

ALKOTÓK LISTÁJA:

Megbízói oldal:

Megbízó: Márka Üdítőgyártó Kft
Tulajdonos ügyvezető: Pécskövi Tibor
Marketing igazgató: Horváth Adrienn

Ügynökségek:

Reklámügynökség:  SKY Marketing Communications
Kreatívigazgató: Harmat Gábor
Stratégiai igazgató: Novák Péter
Account director: Kovács Andrea

Médiaügynökség: SpiritCom
Média director: Vincze Tibor

Produkció:

Produkciós cég: Ready by Wednesday
Producer: Strobl Róbert
Rendező: Kőműves Mór
Operatőr: Strobl Róbert
Gyártásvezető: Bajnóczi Dóra
Díszlettervező: Darvas Bálint
Berendező: El-Saig Ádám, Várhegyi Zoltán

Utómunka:

Vágó/Colorist/VFX: Kőműves Mór, Horváth Eszter
Zene: Harmat Gábor, Erdész Tamás