Balog Zoltán ügyvezető igazgatói pozícióba érkezik a Márka Üdítőgyártó Kft.-hez 2022 februárjától. A szakember a tulajdonos Pécskövi fivérekhez, Gáborhoz és Tiborhoz csatlakozik a cég élére.
Az új ügyvezető az olasz San Benedetto tulajdonában lévő Magyarvíz Kft-től érkezik a vállalathoz, ahol közel 14 évet töltött el mint kereskedelmi és marketing, majd operatív igazgató. Egy hasonlóan zöld mezős beruházásból indult céget és a Mizse ásványvízmárkát tette csapatával sikeressé az évek alatt.

A Márka Üdítőgyártó Kft. egyedülálló dinamizmussal nőtte ki magát az elmúlt években egy 4 fős családi vállalkozásból egy mára 140 főt foglalkoztató középvállalattá, mely ezzel párhuzamosan a magyar üdítőitalgyártó és -forgalmazó piac megkerülhetetlen szereplőjévé is vált. A Márka tulajdonosai úgy látták, hogy ezt a dinamikus fejlődést egy szakmailag felkészült, bizalmukat élvező felsővezető csatlakozása garantálhatja a vállalat számára, és ezt Balog Zoltán személyében találták meg. Céljuk, hogy piaci részesedésüket tovább növeljék Magyarországon, és a sikeresen megkezdett exportaktivitásukat tovább fejlesszék. Mindemögött számos beruházás is zajlik és további fejlesztéseket terveznek, amellyel biztosítják ezek feltételeit, mind ami a kapacitást, vagy infrastruktúrát is illeti.